Saturday, February 4, 2017

HOTEL SEASON VIEW

Ok, meh sambung kisah percutian ke kuantan ari tu...
nak tau kisah lepas boleh click sini







Ok balik dari tgk ruse ngan gajah terus ke kuantan...sampai kuantan elok maghrib...aku book bilik dalam kete je gune trivago..senang, nampak nama hotel kat billboard tepi highway, terus bukak trivago...kul 6.30 book bilik kul 7.30 check in...




rehat kat temerloh makan tengahhari...


Harga bilik aku dah xingat sebab dah lama kan...kikiki, tapi oklah bilik tu ada satu single satu quenn...harga dalam rm150 semalam...HOTEL SEASON VIEW...dekat area mega mall...✌️


ni bilik aku...cube cari bende tersembunyi ...hihihi





Sampai je hotel...terus siap siap mandi solat pastu cepat2 dah janji nak ngedate ngan ex roommate masa kat UMP dulu...hihi...lama xjumpe...last jumpe dia xkawen lagi kot...ni skang dia dah ada handbag gigirl haa...kikiki...😁





Malam tu kitaorang makan kat ana ketam telur masin...masakan dia ok lah...biasa2 je...boleh la kalau korang nak try...kedai dia tepi jalan je kat area tanjung lumpur...kat sini femes ngan ketam telur masin...harga??bagi aku kalau compare ngan makan kat bagan lalang, sini lagi mahal lew 😅...tapi malam tu adah roomate ku itu yang belanja makan...selamat duit...ehh??tq Adah 😘


 


Balik tu kononnye aku nak singgah teluk cempedak...tapi tapi tapi, si afryna tu dia dok main kejar2 ngan kakak alysa, jatuh masuk longkang abis baju seluar kotor...cait...terus cancel nak g teluk cempedak...ko ni spoil tentatif mama tau dik...hishh geram tol...korang kalau nak g teluk cempedak, make sure g malam...banyak activity...kalau siang kosong, kedai pon xbukak...cume boleh tgk laut aje lah 


Ok, setel satu hari...
Aqyl ok je berjalan...xde banyak hal...huhu...so boleh la bawak kalau nak p jalan jauh...hahaha





No comments: