Friday, April 8, 2016

Gold coast...tunggu aku datang!!!!

Salam korang
Rindu ai tak??
Hahahaha...
Berzaman xupdate kan??
Budak berdua ni pon dah beso
Dah nak dapat adik lagi sorang dah depa ni...

Aku baru hegeh2 nak update blog...
Ekekeke...
Tu pon pasai pa??
Pasal over excited esok nak p gold coast esok...
Aih, morib je oii...tahun ni perut boyot xde bajet nak g obersi :(

Nak p gathering ngan geng blogger gojes2 tu seme...rindu aih nak jumpe deme seme...tetibe aku rindu plak zaman2 aktif blog dulu...kalau boleh satu hari satu entry kan...haa, skang ni, satu tahun satu entry...melampau sangat ko ira 😝😝

Ok lah, tak mo lah sangat terover excited...nanti kang macam2 yang tak elok plak jadi...so kite relax2...cool seme...n tunggu hari esok 😘😘


No comments: