Tuesday, September 8, 2015

Bandung 2015

Minggu lepas aku g bandung...semalam baru balik malaysia...ni kali kelima aku ke bandung n aku rasa entry aku g bandung adalah entry yang paling top sekali ....

Hmm, tapi kali ni maybe last kot g untuk 5 tahun akan datang...sebabnya??harga dia dah xmacam dulu2...rasanya lebih kurang harga malaysia je...so nak buat apa g shopping jauh2 kan??

Ok, kami anak beranak xbape sihat...lebih2 lagi aku batuk yang berpenajangan dengan keadaan cuaca macam sekarang ni...

Nanti dah lega sikit sakitnye ni, aku citer kisah aku g bandung kali ni eh 😊

No comments: