Monday, August 1, 2011

all day sickness

dah sebulan lebih menderita disebabkan morning sickness yang tak macam morning sickness tapi lebih kepada all day sickness... ;(

terbaring je menahan sakit..nak makan tak de selera..asal makan je muntah..tapi nak tak nak, kene makan gak demi baby...nanti kalau tak makan baby tak dapat nutrisi yang cukup

lebih teruk bile terpaksa berulang alik ke klinik untuk masuk air...waaa, tangan nih dah macam tak rasa ape kene cucuk...pastuh yang lagi best sampai kene admit HOSPITAL SELAYANG...sebab terlalu dehydrated...

pengalaman awal mengandung memang seksa...huhuhu, skang baru tau naper mak selalu marah kite kalau kite degil2

oklar, doakan ira selamat menjalani ibadah puasa tahun nih..n doakan ira cepat pulih dari morning sickness ni..


SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK buat semua

No comments: