Wednesday, June 15, 2011

review : doorgift



sebenarnye dah lama ira nak review pasal doorgift nih..tapi nak dijadikan cerita, ira langsung tak de gambar doorgift nih...sedey sangat

dari memula buat cokelat, sampaila ke packing cokelat...satu pun tak de amik gamba...sebabnye masa tuh terlalu bz sampaikan tak teringat langsung nak amik gamba

pastuh hari kenduri pun langsung dah tak teringat..tau2 je malam kenduri tuh, baru teringat gamba doorgift tak amik...waaaa, masa tuh g cari tapi doorgift dah abis..

so dapat amik kotak kosong je lar ;(


p/s : tu lar box cokelat yang ira gune untuk bagi pada tetamu yang datang masa kenduri ira hari tuh...simple je kan?

2 comments:

RuZaNNa said...

waaa..bear2 pun dapat ke?? ;p
joking2..hiihi..bes kan pandai buat coklat sendiri..leh jimat sket..eh, jimat ke? or sama jek??

luvira said...

hihi..jimat tapi penat sangat2...rasanya better tempah je kot..hahaha