Friday, June 3, 2011

TQ darling

hah, ni lar dkny perfume yang berjaya di 'pow' dari hubby darling

huhu...padahal perfume yang hantaran ari tuh pun tak terabis lagi..nih dah mengada2 nak beli yang baru plak..haih


hah, perasan tak GPS kat tepi tuh,

sebenarnye masa tuh nak g kenduri kawen my best frenz masa kat UMP, Hajar & Hazlan..tapi ira godek2 GPS tuh, tak de lar plak kuar alamat hajar tuh...memula tuh macam nak redah jugak..kononnye nak g cari lar jugak kan umah dia..


pastuh masa kami sampai melaka pun dah lebih kurang kul 3 petang..pk2, kalau redah jugak, tah mana2..plus sesat2 lagi, mesti tah kul bape sampai..tah2 masa tuh mesti kenduri pun dah abis..

so ira decide untuk cancel kan aje lar g kenduri hajar,


To hajar,

sorry sangat2, memang kitaorang nak g kenduri ko, tapi tak sampai lar plak..insyaallah, kalau ko datang KL, bagitau aku ehh, aku belanje ko makan ;)


yang ni plak couple jeans kami

untuk dia satu, untuk saya satu...;)

No comments: