Thursday, June 30, 2011

life changing

life changing

1. terasa penat yang amat sangat
2. perut macam sentiasa ada angin
3. selalu sangat lapar
4. loya2 ringan, so far setakat nih muntah dua tiga kali je
5. pening kepala
6. rasa malas sangat nak bercakap ngan orang
7. rasa malas nak buat keje
8. macam nak duduk je satu tempat dan termenung
9. bile malam je, badan rasa panas
10. sukar bernafas aka semput


dear baby,
kalau baby kuat, mummy pon kuat..bile mummy kuat, so mummy bolew lawan seme perubahan kat atas...please be gud to mummy...daddy pon dah start merungut bile mummy malas nak buat kerje rumah...so, please behave urself..love u darling

1 comment:

Sya Sakura said...

heheh, comel je suh baby behave :p
Tapi kan, kalau slalu ckp2 dgn baby, nanti kita cm blh rs dia cm konon2 paham je, pastu ade respon..

Dulu ms sya awal2 preggy, slalu sakit perut sgt, sampai merayu2 dkt baby suh dia tlg tgk2 dlm perut mommy ade ape smpai sakit sgt, suh dia konon2 tlg hantar 'rescue team'.. haha.. pastu cm miracle je tetibe sakit perut tu hilang.. heheh..