Sunday, August 16, 2009

cik yat!!!cepat tgk sini...

TAG...adoi, tapi sebab cik yat dah tag kan, so aku pun buat lar nih...







1 minit yang lalu, ape anda buat?

makan bihun..sedap!!!


1 hari yang lalu, apa anda buat?

semalam buat surprise bezday party untuk alang kat umah cik ja..kemudian bermain dengan semua sepupu2 yang comey dan masih baby..ape lagi, hari membuli baby!!!



1 jam lagi, apa anda akan buat?

maybe keluar ngan jelan untuk makan malam







1 hari lagi, ape anda akan buat?

hmm...ape lagi..g kerja lar!!!adoi..tak sukenye




1 makanan yang baru dibeli?
bihun lew..kan tadi baru pas makan bihun!!




1 barang yang baru hilang?
semuanya masih selamat disisi ku...mintak2 jangan ada yang hilang ye!!!




1 cerita yang baru ditonton?

DRAGON BALL EVOLUTION...wakakaka..lambat tul aku dapat tengok citer nih..tapi best!!!







1 hal yang terakhir digosipkan?

tak de kot...tak topik yang best nak digosipkan






1 kata yang ingin diluahkan..?
ape lagi!!!AKU NAK KAWEN!!!




1 penyakit yang sering datang?
penyakit LUPA nak PUNCH CARD kot


1 keinginan?

ada macam2 keinginan..tapi yang paling ketara...aku nak ada BABY...


*ok..skang nak tag sape yer???hmmm...kak ara lew..ok tak???

1 comment:

NurulHayatiNordin said...

Haha~!! jawab jugak kan :))

Ish cik eira ni mmg x sabar nak kawen la die ni...

En JelaN la cepat2 la masuk meminang..cian kawan aku sorang ni.. ekekek