Saturday, June 21, 2014

Iklan : sticky post : tilam baby comel


Tilam baby bear ready stock ye...
stock sangat sangat limited...so sape cepat dia dapat...
no booking no reservation...

Harga, beza sikit la dari harga dulu,sebabnya harga tilam naik...
Pastu harga kos pos dari supplier pon naik...so nak xnak aku pon terpakselah naikkan sikit harga tilam ni...sebab harga dulu tu kos pon xlepas...

So korang boleh refer kat bawah ni untuk harga baru ye..

Tilam baby bear
COD : RM75 (cod kat selayang ehh)
Pos semenanjung : RM80
Pos sabah sarawak : RM85

Pos via pos malaysia (estimate arrival : 7-10 hari)

Material : cotton + polyfiber
Berat : +- 1.4kg

Item include :
1 tilam
1 bantal peluk
1 bantal

boleh digunapakai dari newborn sampai lah baby umur 2 tahun...aku tak tipu nih, sampai skang alysa still pakai lagi tilam nih...satu letak kat umah, satu lagi hantar kat taska...

berminat?
sila whatsapp / sms : 019-5205540

P/s : rm5 OFF kalau masa korang whatsapp aku tu, korang cakap korang dapat tau dari blog aku ni ye...ni diskaun khas utk reader blog je...


**orange**



**blue**


**purple**


**pink**

No comments: