Thursday, September 19, 2013

hari minggu tanpa papa

hari hari minggu yang menggembirakan :)

haih la, sepatutnye minggu lepas adalah hari jalan2 with papa sebab dah 3 minggu papa tak de dihujung minggu...alysa pon dah lama tak jalan2 kan...sian dia..

pastuh tetibe hari jumaat tu papa dapat urgent call, mintak g kuala selangor...ada kerja plak...so hancus musnah la harapan untuk bersama papa dihujung minggu.

sudahnye mama upah alysa ngan mandi pool seberapa lama yang dia nak...main la dia sorang2 bertemankan ball yang banyak tuh...seronok gile lah...2 hari berturut2 pagi petang dapat berendam sampai dah terketar2 badan semua...






sudahnye masa hari last day mandi pool nih, alysa dah bosan berendam kot, amboi, sesuka hati dia je, masuk dalam umah dengan basah kuyup tuh, air menitik2...korang tau dia g mana??

sambung main masak2 dalam rumah...sesuka hati je...masa tuh nak amik gamba pon xsempat, sebab dia basah kan...so dok mengejar dia suh cepat2 masuk bilik air nak bilas balik...

tunggu minggu ni je la ye kite jalan2 ngan papa...minggu depan pon papa keje jugak dihari minggu...
sob sob sob

2 comments:

Hana Soffelia said...

Favourite time kids ni mandi manda dalam pool. Plus ada bola banyak gitu. Lagilah excitedkan..

hazlina azmi said...

seronok btul budak2 bila main dgn air..hihihi...blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/