Friday, September 13, 2013

swimming again :)

ok cun...aku dah siap2 draft untuk entry nih dalam word sebelum aku transfer ke sini, tah apesal gatal tangan aku g pangkah word tuh tanpa save....tak ke ko rasa angin satu badan...penat2 ko taip panjang berjela2...tetibe dengan kecuaian diri sendiri bende tuh hilang...

sudahnye entry nih penuh gamba je la...aku da malas nak taip lagi...ilang idea dah..










nih masa bawak alysa swim 7.7.2013...ye, dua bulan lepas...dah lama tak bawak si kecik nih main air...tengok lah esok luse kalau ada masa aku g la terjah swimming pool selayang tuh bawak dia...kalau tak, minggu depan je la alysa oii...

No comments: