Thursday, June 13, 2013

Swimming time


selamat petang...dah lunch ke semua??tah kenapa minggu nih datang mood nak update blog...so meh la kite bercerita...lalalala

ok, gamba nih dah lama..dalam bulan 3 ke bulan 4 gitu lar...tak bape ingat la plak...tapi tak kire, nak citer gak kat sini...huhuhu



ada 2 orang anak dara : 
kiri : dalisya (1 tahun 10 bulan)
kanan : alysa (1 tahun 3 bulan)



budak berdua nih tak boleh dekat...kalau dekat, dah kompem2 alysa akan melalak...ada je bende yang tak kene...dorang nih memang tak ngam...hahahaha...yang si dalisya suke ngacau alysa, alysa plak kaki melalak...

alysa tak boleh nak kongsi barang ngan dalisya, aku pon tak tau nape...mesti nak berebut..haih la anak dara dua orang nih..



ok, tambah plak lagi sorang : abang danisy

kalau korang ikut blog aku dari zaman bujang, danisy nih adalah anak kesayangan aku...bak kata laki aku, danisy nih anak sulung, alysa anak no 2...huhuhuhu...

alysa ngan abang memang ngam gile...main sama2...gelak sama2...so asal abang datang umah, mesti alysa syok gile...hahaha


alysa kalau dah masuk dalam kolam, tak mau kuar...aduhai...sudahnye, pool nih dah jadi tempat mainan dia dalam umah...hahaha, seme barang2 menan dia duk dalam pool sekali ngan dia....



ok, aku pon tak tau ape motif entry nih...so abis kat sini je lah...hahahaha...bye

2 comments:

Wawa said...

hahaha kelakar dua anak dara tak ngam...bile dah besar nanti kne jadi besfren tau!

mama ila said...

hehehe..best mandi pool..ila dah lama nak belikan pool kat hannani..tapi sampai laaaani...x beli2 agy..hehehe