Friday, November 23, 2012

Kids e world - ikano

***entry nih dah lama tertangguh dokdlam draft...tetibe baru ari nih nak publish...so isi kandungan dia dah lari sikit...hihihi


Assalamualaikum :)

Salam Maal Hijrah semua...masih belom terlambat kot nak wish :)

Semalam kan hari cuti...so planning kononnye nak bawak si comel nih g jalan2 AKUARIA, KLCC lar kononnye...tapi disebabkan papa alysa tak de, ada TRACK DAY la plak kat sepang...so mama pk pk balik, kite dok umah je la alysa...spend time together ngan mama ehh...:)

so adik-adik aku je la yang g KLCC tuh...lepas dah hanta budak2 tuh g terminal putra, mama pandang alysa, alysa pandang mama je la kat umah kan...kite main sampai penat...menari dan makan bersama2 yeayyy...!!!

kul 2 petang papa dah balik, papa penat terus tido...bangun je tido, mama saje je kecek2 sikit cakap cian alysa boring, ari nih alysa dok umah je...jom la kite g jalan nak tak??

pas tuh papa kata..."ok, jom siap"
mama terus happy...seronok, dapat kuar jalan2...yeaayyy...


destinasi kami memula nak g mid valley, tapi risau ssh parking..maklumlar, time cuti kan...so g ikano la...sebelom tuh, g amik bebudak tuh kat tren...seharian dorang keluar je...

nak tau nape nak g IKANO??
sebab ikano ada cold storage, so senang mama nak shopping barang2 basah untuk prepare makanan alysa...sonok shopping baby food kat cold storage..macam2 ada :)

dan di ikano ada KIDs E WORLD
masuk adalah PERCUME bagi kanak2 yang masih belum reti berjalan...so ape tunggu lagi...jom layan gamba









2 comments:

Wawa said...

bestnyeeeeeee. nak jugak pergi.

Mommy_Cha said...

kemain alysa macam budak besyar gitew yer?