Saturday, November 10, 2012

gathering : jom swimming

STICKY NOTE :


assalamualaikum semua...

tetibe je terpikir nak ajak kawan2 blogger together2 g swimming nak tak??jom kite set 1 masa yang sesuai n tempat untuk swim yang menarik...pastuh sambil jumpe2, boleh anak kite berendam sekali kan...kalau kite jumpe g shopping mall ke, g makan ke, anak2 kite bukannye boleh enjoy pon...nih kalau g swim, bb pon lew enjoy, mommy pon boleh berkenalan dengan lebih dekat...boleh tukar2 cerita pasal anak masing2 kan :)

sape nak join??meh bagi komen cadangan n tempat yang menarik ehh...sebar2kan lah pada semua :)
TQ

11 comments:

PUAN SUE said...

murah kat mane ek..desa waterpark berape ye?
WET WORLd shah alam rm20 dewasa

CikNaa said...

best gak idea ira ni.. next gathering la kan..kebetulan mggu ni ciknaa tak available join gathering s.alam tu..

aizu's life said...

gud idea..msti sronok ramai2 :)

Ros Anis Rusli said...

mndi kt pullman murah..huhu

erna said...

yeay! suke! jom jom jom.. g kolam mandi awam ok kot rasanya :) bayar yuran sket je. hehehe

P . J . A . A . M . I . R said...

jom.. tempat lain xtau.. tp dkt putrajaya de byk.. yg berbayar de.. yg free pun de...

fatihiah said...

nak joinn!!!!! setuju sgt kalo area putrajaya.. hihiii

ck a.k.a anggerikhijau said...

jom3!!!set time n venue, ck berdesup dr perlis ngn Azra Safiyyah

aTy _faRed~ said...

aty pon teringin nak bawak anak gi swimming...nak bagi die merase air banyak...heheh

Erina Asmawani said...

Bestt! Nak join :D

Mommy_Cha said...

ibu mengandung insyallah boleh join. kalau diterima lah hahahaha! kolam banyak kan??? mikha suke air...ni mesti terpengaruh nengok entry mikha main air kennn? ahaks!