Monday, November 5, 2012

baby expo pwtc

assalamualaikum :)

semalam tetibe je rasa nak g baby expo kat pwtc...gerak pon dah lambat...lepas maghrib baru gerak..sampai sana kul 8..hihi, ada masa sejam lagi sebelom baby fair tutup...saje nak cuci2 mata sambil nak cari soft book utk alysa...saje nak tanamkan minat membaca kat dia dari kecik...


so terus mencari kedai yang ada jual soft book yang best2...mmg xde niat pon nak cari baju or bende2 lain...misi asal adalah untuk mencari WALK n RIDE...ngeh ngeh ngeh...dah lama dok survey bende alah nih kat internet...ari2 dok hint2 kat papa alysa...

tetibe semalam, papa alysa kata, jom la kite g tgk KETE alysa...mama pon ape lagi...terus siap2, gerak...
sampai je sana, terus menuju cari booth yang ada jual mende alah nih...hah, jumpe pon...yang bestnye...kedai nih jugak ada jual soft book yang ira cari tuh...so mmg dok kat kedai nih je lar...huhuhu..senang keje :)


so cari2 soft book yang berkenan di hati...tgk2 KETE ALYSA..berkenan, terus grab...mintak2 diskaun tak dapat, tapi dapat gelang pooh kat tangan alysa tuh FREE...hahaha, ok lar tuh alysa, dapat toys baru :)


balik rumah, dok seronok menolak kete tuh pusing satu umah...umah kecik je, so pusing2 tang tuh la jugak...huhu...seronok la tuh kan...:)

dah macam nenek tua dah mama tengok...hahaha...kelakar...


erkk, pastuh kedai sebelah plak jual play mat puzzle abc tuh, murah je, dia lelong sebabnye huruf B dia dah hilang...tapi huruf lain still ada lagi...rm16 je, saiz kecik sikit dari yang aku beli kat jusco...so terus grab je la sebabnye nak penuhkan bilik alysa tuh...

ok, tu jea..:)
bye

2 comments:

HoneyShoppers said...

blog walking~

bes tak baby fair pwtc tu? tak pegi pun sbb baby kecik lagi

anyway, masih breastfeeding? just nak share kalau masih breastfeeding, shaklee ade a few vitamins yg mungkin boleh membantu sustain atau menambahkan kuantiti dan khasiat susu utk baby

saya pun makan vitamin tu sejak deliver and nampak +Ve response. kalau berminat boleh sms/watsapp 0162036652 atau layari vitamintogo@blogspot.com

boleh bg good price :)

aTy _faRed~ said...

eeehhh...aty tak tau pulak expo ni..kalau tak mesti dah terjah..adeeyyhh