Friday, March 12, 2010

no entry

lamanya tak berblog di sini dan tidak membebel2 dan juga tidak meluahkan perasaan disini..banyak perkara yang telah berlaku...n ada sesetengah perkara jugak dah tak berapa valid kalau aku nak citerkan kat sini...so aku tengah berpikir, kalau2 aku patut privatekan kembali blog aku nih???


so after this, kalau korang bukak2 dah tak dapat tuh, harap maaf lar yer..sebab ada banyak perkara yang aku tak bolew nak kongsikan kat sini...so, see u soon ;)


p/s : aku rindu SARRA lar..bile nak g dating ngan sarra ye???dah setahun tak jumpe... ;(

2 comments:

P.J.A..A.M.I.R said...

kalo tak silap aku dia boleh wat protection.. y xnak tunjuk tu boleh privatekan just boleh log in oleh org y ko benarkan je.. klo x silap aku la.. sbb de gak membe aku y wat camtu.. so xyh private trus..

luvira said...

mcm ne erkk???sebab ada sesetengah perkara yang aku tak mo orang tau..hanya aku..kalau privatekan terus macam dulu aku tau lar..