Friday, March 26, 2010

my new toy

syukur alhamdulillah..akhirnya berjaya jugak aku merealisasikan impian aku nak dapatkan kamera nih...hehehe..memula tak mo beli sebab macam dah lari bajet je, tapi bile dipikir2kan kembali, beli je lar, memang ada gunenye kan??



disebabkan kamera lama aku yang hilang tuh pun LUMIX jugak, maka aku dah selesa dengan LUMIX, so aku pun cari lar LUMIX jugak...



so wishlist aku hampir semuanya telah lengkap, cume tinggal satu jea lagi...ape yer??hmmm, aku kan nak bukak kedai cokelat satu hari nanti, so kawan2 plz wish me luck n alwayz pray for me ;)




~wishlist~

laptop - DELL
handphone - SONY & NOKIA
camera - LUMIX
online business -sweetbrown-
choc boutique -coming soon-

No comments: