Monday, October 26, 2009

tertekan!!

semakin teruk..dan teruk lagi!!!!!!


pagi tadi aku bangun tido, badan aku rasa tak sedap..sakit2 abis seme urat2 saraf...terus pk tak mo g keje..nanti sama je, aku g keje, dengan air cond yang sejuk tuh..lagi melarat..so cik ain ketuk pintu bilik pun buat tak tau je...


kul 9 lebey, aku bangun tido..kuatkan jugak diri untuk ke klinik..dah tak tahan nih..stok ubat dah abis...haih..kalau diikutkan, memang dah tak larat nak drive, tapi nak buat mcm ne kan..terpakse!!!



aku jumpe doctor...tapi ape yang doctor bolew cakap,
"saya akan bagi awak ubat antibiotik yang lagi kuat"



aku dah jemu makan ubat...tapi still tak elok!!!!




?????????????????????????

No comments: