Wednesday, September 2, 2009

room design

date : 02 september 2009
time : 12:51 pm
venue : meja yat




sementara nak menunggu cik yat menyiapkan kerja dia tuh,
so aku pun sempat lew lagi update blog nih...


hah, kat bawah nih design untuk bilik aku nanti...ape kata korang bagi idea yang menarik sikit untuk aku tambah ape2 dalam bilik nih...



tapi bukan 100% sama perabot2 yang ada dalam gamba tuh..tapi kedudukan perabot tuh lebih kurang 95% sama lar...























cik yat...
cepat lar sikit...




kan kita ada 'kerja' nak buat
urgent nih!!!!




CEPAT!!!!!!!!!!!

No comments: