Tuesday, September 1, 2009

room deco ;)

sempena masuk rumah baru...
so aku spend aku punye duit simpanan aku
untuk membeli perabot2 untuk menghias bilik


tapi bilik nih belum 100% siap
nih baru beli basic je..


nanti dah siap,
aku bagitau..


huh, dah tak sabar dah nak pindah masuk umah nih..

;)



almari baju


meja solek



set bilik tido nih, aku beli murah je
tak de bajet sangat...
tapi oklar kan??daripada tak dapat langsung..

tilam + katil + meja solek + almari + bedsites table = RM 850



hah, cadar tuh plak,
aku beli tengah sale 80%
harga asal RM858 tapi aku beli RM171


seronoknye...

banyak lagi nak beli nih...so memang sekarang kene berjimat cermat...antara item2 yang perlu dibeli ialah...LANGSIR, RAK BUKU, MEJA STUDY...yang lain2 tuh, maybe item2 yang kecik2 je lar....;)

kat mana ye nak cari item2 yang murah2 tuh?any idea??

2 comments:

sarra said...

ko pindah umah!!! sal aku xtau!!

luvira said...

belum pindah lagi lew...