Friday, June 6, 2008

happy 2nd anniversary

huh...
rasa mcm tak caya plak
yang ari nih genap 2 tahun aku couple ngan lan...

mula planning mcm nak rak...
nak g celebrate kat sanalah...
kat sinilah...
pastuh hampeh...

last2 g makan satay kat satay samuri...
aku plak tak minat satay...
lew masuk 2 cucuk je...
padahal aku lapar giler...
dah lah tengah hari aku tak sempat makan, banyak keje...
nak nangis je rasa...

hope hubungan aku ngan lan nih kekal lah yea...
baby, u jangan buat perangai lagi tau...
i sayang u lebih dari segalanya...
segalanya hanya untuk u...

sayang awak selalu...

2 comments:

jelan said...

mana rendang opah awak?

kechik said...

huh...rendang opah kat tesco ampang awak tu lew.....