Wednesday, June 25, 2008

hari2 kecewa...

banyak perkara yang dah berlaku...
aku tak tau samada aku suka atau duka...

minggu lepas...
ahad (22 jun 2008)
ermmm...
aku tanpa berpikir panjang g bagi msg kat intan
guna hp lan...

ayat dia gini
"jangan kacau saya lagi...saya dah ada awek n awek saya tak suka kita berkawan..."

hmmm...
lepas aku anta msg tuh, aku rasa bersalah yang amat sangat...
sampai aku g kelas pun tak menentu...

balik tuh aku jumpa lan,
kononnya nak terus terang
tapi aku takut sangat...

hmmm...
aku biarkan jea...


selasa (24 jun 2008)
lan dapat tau...
dia marah giler2...

aku call intan...
macam biasa, aku mana lew nk marah orang kan...
hati nih lembut sngt...
huh...lew plak aku yang pakse dia kawan ngan lan...
waaa...ape punya awek nih...
patutnya aku halang dia...
bodohnya aku...
aku siap cakap yang lan memerlukan dia lebih dari aku...

msg lan...

masa buat tak pk..sedap je..aku kata tak de pape..tak de papelah..aku ada ko sorang je..ko tak percaya...tulis dalam blog nak bunuh2 orang,macamlah berani sangat...nanti dia balik sini u bunuhlah..aku nak tgk...aku bukan nak backing orang nih atau sesape. aku dah bengang, ko kata nak suruh paham ko, ko pun tak lew paham aku, mcm ne aku nak paham ko...ko nih pk guna otak untuk long term, bukan short term mcm nih, tu sebab baik aku tak bagitau, sebab kalau aku bagitau, hah mcm ni lah jadinya..mcm lah aku tak penah nampak msg ko ngan lelaki lain bersayang? ada kan?
ko jgnlah nak tipu aku...dah lah, ko yang mendera mental aku, cakap aku plak... aku dah betul2 marah nih ngan perangai ko..ko janji ngan aku nak berubah, tapi tak ubah2 pun...ko pk lah sendiri...wassalam...


ko ingat aku mcm robot lew kontrol ape yang ko suruh aku buat? aku nih manusia, ada hati dan perasaan...kadang2 ada kawan pompuan nak citer masalah pasal pompuan...nak bercerita pasal ko kat orang lain..tapi ape yang ko pk seme kawan pompuan aku, ko ingat aku nak menggatal2..itu je yang ko tau...kadang2 bukan seme benda lew kongsi sama2..nak kene cakap ngan orang lain dulu...ko pun sama gak kan, jgnlah nak tipu aku...aku tak penah rasa marah mcm nih..fed up lah mcm gini...nak buat pape pun dah tak de mud..kalau aku kalau kali nih, tak tau nak salahkan sape.....


rabu (25 jun 2008)

seme kembali kepada biasa...
aku pun lega dengar dia luah ape yang dia rasa...
sebanarnya aku lagi suka dia terus terang mcm nih...
aku rasa lega...

hmmm...
banyak perkara yang terjadi...
aku dah tak larat nak pk kan...
tak larat nak tulis...
nanti aku sambung..

daaaaaaa

No comments: