Tuesday, April 22, 2008

he makes me crying on my bezday ;(

happy birthday nurul nadhira zainal...
ohhh...macam tak caya je dah tua...

sepanjang hari aku tak de mud...
g opis pun ramai yang ingat aku gaduh ngan lan...
tapi sebenarnya tak pun...
aku pun tak tau kenapa aku tak de mood...
arghhh....

aku balik umah g jumpa lan...
mmg aku tak de mud...so aku macam nak marah2 jelah...
pastuh lan plak tanya aku nak g makan kat ne...
orang tgh tak de mud, lagi mau tanya...
bawak jelah...
kalau tanya aku memanglah aku cakap seme tempat tak nak...

at last, g makan kat kunang-kunang...
sebelum kuar kete tuh, dia cakap

dia : "hepilah sikit masa bezday u, i nak celebrate nih"
aku : "kalau nak celebrate bezday i, patutnya u yang kene datang amik i kat umah, bukannya i yang datang amik u"
dia : "i nak datang naik pe?bukannya ada transport"
aku : "naik motolah"
dia : "kan hujan nih"
aku : "alah, dulu boleh je redah hujan sama2, takkan sekarang tak lew, hujan nih air je, bukannya api"
dia : ............

lan terus kuar kete, pastuh aku pun macam baru tersedar yang aku dah hilangkan mud dia...tapi aku tak sengaja...really2 tak sengaja, aku pakai cakap je...ntahlah...

masa makan dia tak nak cakap pun, diam je...tak seronoknya...
pastuh masa balik pun dia diam je...aku nak dia bercakap...aku nak dia hepikan aku...

dah sampai umah tuh, dia terus nak masuk umah, selalunya lepak2 dulu dalam kete..
aku tak bagi dia balik...entah nape tah tetiba je aku lew nangis...

waaaaaaaaa......malu giler...
nak stop nangis punyalah susah...
tak tau nak sorokkan muka aku kat ne...
then dia pujuk...dia tanya ape problem aku...
tapi aku kan mana ada problem...so mcm ne aku nak cakap ape problem aku...

dia bawak aku g ulu yam...
gelap giler tempat tuh...
aku dah sememangnya penakut, mana nak duk tempat mcm tuh...
at last, pusing balik umah jelah...


No comments: