Sunday, April 20, 2008

dinner ke konsert??



huh...penat...
ari nih seharian tak
lekat kat umah...
bangun je pagi, terus kuar g cari baju...petang nanti nak g dinner...
kene pakai kaler biru...mana nak cari nih?
hmmm...nasib baik ada kak farra...
dia arr yang bagi pinjam baju...

sampai gombak terus g amek baby pastu g kepong amek invitation card...
sampai umah terus siap2lah nak g dinner...
huh...kata pun pompuan kan...
lama tul nak bersiap...
yelah, mana nak lilit kainnya lagi...nak mekap lagi...nak pakai tudung lagi...
arrrrrrgggggghhhhhhh...
tertekan...dah lah nak cepat nih...

dah masuk dalam kete, lew plak lupa nak pakai jam...pastuh lupa nak pakai perfume...
nasib baik aku nih sedia ada wangi...hahaha...
g umah baby, huh....
smart n encem nye...
geram je rasa tengok dia...

rasa macam nak cubit2..
pastuh nak piat2 je telinga dia...
thats y i love him...

sampai putrajaya dah kul 630...
tergedik2 lagi...
pastuh lambat arr dapat makan, so banyak makanan dah sold out...
kalau yang tinggal pun yang dah tak sedap...
kesimpulannya aku makan ciput je...
lapar giler...

pastuh terus masuk dewan PICC..
besarnya...
aku nih dah lew tak le duk diam...
huh...lasak tul, cubelah sopan santun cikit nadhira oiii....

kain aku terselak sana, terselak sini
nama je pakai baju sopan2...
nih mcm ner nanti kalau duk atas pelamin nih??
masalah tul aku nih...

dah setel bagi TM Award...
pastu TM Star...
huh...lambat tul nak tunggu CT nurhaliza nih kuar...
baby awal lagi dah turun amek gamba CT...
aku tak lew tahan...
nak turun gak arr...
so turun arr ape lagi...
g duk sebelah baby...
abis je CT nyanyi,
kitaorang terus blah...ngantuk siot...

balik tuh singgah g amek gambar kat putra bridge..
cantiknya...

tapi gamba banyak blur..
baby kata sebab gamba malam...
tapi tak pe...
baby kata nanti lew repeat sekali lagi amek gamba kat situ time siang...
tapi kan...bila masa nak g nyer??

penat arrr...
g singgah damansara jap, anta PC abang dia kat umah

pastuh balik tuh singgah makan kat kedai mamak...
lapar giler, tuh yang kene repeat makan tuh...

balik terus g umah dia...
huh, bergamba sakan kat umah dia...
miss him so much...
rasa mcm tak nak balik je...
tapi ape lew buat kan, lum kawin lagi...

"tulah baby, i suruh kawin u tak nak...
abis tuh sape yang peluk i malam nih??"

rindunya...rindu sangat...
TQ baby for loving me...
Love u always...
Muuuuaaaaaaahhhhhhh...big kisses, juz for u...








Come baby...miss ur lips..

No comments: