Tuesday, April 15, 2008

aku ke yang salah??

ari nih aku mc...
seharian study kat umah...

petang ajak baby teman aku g jumpa jaja kat kepong
amik notes...
pas2 balik terus g umah dia ingat nak print note...

tapi kene tunggu lah plak...
dia tgh pasang air-cond...
so dekat kul 9++ lar gak baru lew print out note...
nasib baik dia ada, lew tolong print kan...
luv u baby...

masa nak balik tuh, dia kata nak pinjam kete...
mcm bese arr aku cakap tak boleh...tapi padahal aku bagi je...
tapi dia take serius plak...
tetiba nak marah2 aku tak tentu pasal...
aku try pujuk dia pun, dia tak layan...
aku ke yang salah??
arghhh.....

zwani.com myspace graphic comments

No comments: