Tuesday, August 25, 2015

Pregnant??

Hmm, zaman skang ni, kalau ko pregnant, perut bulat tengah sarat pon orang buat2 tak nampak je...lagikan yang perut kecik molek je...



Sometimes aku xpaham la orang sekarang ni...tau la ko balik keje penat...tapi ko penah bayangkan tak yang orang mengandung tu lagi penat nak kene berdiri...tolonglah bagi kerjasama sikit kan...



Dah la, xmo bebel panjang ari ni...kejadian jadi depan mata aku...nak amik gamba bagi clear pon xlew jugak...maklumlah berhimpit2 nek tren...macam sardin...so amik la gamba sipi2 ajo...

Ok bye, jumpe esok plak...✌️✌️

2 comments:

Erna Nordiana Zamri said...

jalan-jalan mengomen blog ira. hehehe...
ingatkan ada baby lagi. tajuk suspen :P

cik chinta said...

kesian nye. mmg skg sme da xde moral. huhuh