Monday, February 4, 2013

come back :)

assalamualaikum semua :)

wow wieee....lama tul tak update blog kan??alysa pon dah besar...dan nak masuk setahun lagi beberapa hari...alhadulillah, syukur ya ALLAH


semalam sempat bawak alysa jalan2 g kenduri kat rumah cik ja, di bandar tun hussein onn...kenduri sempena mak mentua cikja nak g umrah hari ni :)



seronok lew alysa dapat jumpe kawan2...huih, gaya main macam la dia dah besar...orang berlari, dia pon kalau boleh sibuk nak lari, tapi masalahnye jalan pon kedek2, lagikan nak berlari...huhuhu...


tgk tuh, papa sibuk nak enteprem jugak, dalisya pandang tak puas hati...huhuhu...


ok, papa memang kuat buli alysa...sebab tu, anak dara sorang nih, ganasnye macam lelaki, dah tuh, aseklar dibuli n diajar bende yang lasak2 macam lelaki...psss, papa nak baby boy, tapi dapat bb girl, so dia layan anak dara dia gaya macam anak teruna...huhuhu



asek2 alysa je kan nak enteprem, kali nih mama la plak...mama n mummy :)



me sibling...ehh, apehal alysa tuh???


yooo...wasap wasap :)

malam tuh, sebelum balik umah, sempat g makan kat rodeosteakhouse...ermm, sedap sehingga menjilat jari

ok buibye :)

2 comments:

Ros Anis Rusli said...

kejap je rsnya..dh nk staun alysa...

erna said...

alysa..rindu betul nak dgr mama cite pasal alysa. beberapa hari je nak setahun. kejap betul masa berlalu..