Monday, June 11, 2012

Happy weekend

Owh,rasa lama xbercerita...sevelom ni banyak post auto entry...tu pon video2 alysa...

Skang ni banyak hal pasal study...mana ngan prepare utk FYP report,mana nak pk nak study untuk final xm minggu depan...mana nak pk mcm ne nak kene g praktikal nanti...

Pastu plak skang ni tgh risau kulit muka alysa semakin teruk...da try macam2 ubat tapi semuanya xmemberikan kesan yang positif...sedey...tapi tu nanti lain kali cerita...




Skang ni nak citer,semalam g jalan2 with kids...huh,ari sabtu tu ada klas,pastu tak sempat nak lepak2 ngan alysa...so ari ahad balas dendam lar......g tgk wayang citer madagascar...

Hihi, kononnye nak bawak anak la g tgk wayang,tapi sebenanrnye mama yang nak tgk lelebih...

Ehh...ehhh,tapikan...alysa really loves watch movie...ingatkan dia akan tido dalam panggung wayang tuh,tapi dia pon syok layang cite madagascar...tak tido langsung tau sepanjang sejam
Setengah tu...nak berdiri je sambil mulut berbunyi2 ngomel tak tau ape bende...




balik tuh, dua2 anak beranak nih kepenatan...zzzzzz
mama plak??hihihi, mama dok sibuk layan fb la pas tuh...

oklar...bye ;)

No comments: