Sunday, December 6, 2009

wedding ziela & emi

Hah, lagi sorang, kawan sekolah aku kahwin




ZIELA & EMI










kawan baik masa sekolah rendah dulu..

siap bolew buat nama gabung2..




nurul + aisyah + fauzilawati


NUR SHAHILA




haih~~

kawan yang selalu main lompat2 atas katil

main kejar masa kat sekolah




kawan sama2 menangis masa jatuh

sama2 gelak masa main




skang dah selamat jadi isteri orang



CONGRATZ!!!




tetibe terfikir..bile turn aku nih??

lalalalala~~~wink..wink... ;)

( dah mula nak menggatal)






ketibaan pengantin..cantiknye dia..disebabkan ila putih..bile dia pakai baju orange striking..memang nampak lagi berseri lar..masa nih tetibe terasa nak tanya, kat mana dia mekap..sebabnya, nampak sweet sangat...;)






nih kami beramai-ramai amik gambar ngan pengantin baru ;)




~makan time~







~ayu, nana,eira,salwa,wan noridah,hana,najwa,wan nuryani,sherina~




ok, meh kite citer sikit2 pasal kawan2 lama nak??





*AYU*


aku tak baper rapat sangat ngan dia..tapi sekelas arr masa darjah 6 dulu..disebabkan sekelas, nak tak nak kitaorang mesti rapat macam adik beradik..disebabkan kelas aku tuh, dikatakan kelas yang sombong..hahaha..tak mo bercampur ngan kelas lain..mcm kelakar je bile pk2...kecik2 lagi dah sombong..




ye lar kan..ape tak nye, kitaorang dulu, hanya bergaul ngan kelas kitaorang je, sebabnya, cikgu kami hanya ada 1..iaitu CIKGU RAHIMAH..dialah cikgu BM, dialah cikgu MATH, dialah cikgu SAINS..pendek citer, dialah guru kami..hanya dia..kenape yerk jadi macam tuh..tak tau lar plak..haih~~~



*NANA*


bolew dikategori macam BEST FRIEND FOREVER..banyak rahsia aku dia simpan..seronoknye bile terkenang zaman kecik2..balik sekolah mesti singgah umah dia dulu..hari sabtu je, mesti nak g main umah dia..pastuh yang lagi best, kalau cuti sekolah, aku mesti g umah dia, bawak adik aku yg kecik tuh, dengan pampes, botol susu segala bagai..dah macam mak orang dah..hahaha..disebabkan nak gak g lepak2 umah dia, masa mak aku tak de kat umah, aku terpakse lar bawak adik aku yang bongsu tuh..masa tuh dia dalam setahun lebey kot..haih, teibe terpikir, aku kecik2 dah jadi baby sitter...




pastuh, masa sekolah menengah, nana pindah sek men agama kuala kubu baru..so tinggal lar aku kat selayang g sekolah st mary..tapi, jangan memain, aku ngan dia still contact...caranya dengan berutus surat..dulu kan mana de sms nih..surat jelah..bolew dikatakan tiap2 bulan, mesti tunggu surat dari dia..aaaaaarrrrr...biar betul aku macam tuh..klakarnya bile pk2 balik..hehehe ;)


tapikan nana, sampai skang, nurul still musykil, nape nana kurus sangat??dah macam nurul je..haih~~




*SALWA*


dulu orang2nye kecik2 je..comel2..hah, dia nih pun aku selalu gak g umah dia..buat pe yer?maybe g main lar kot..tak baper ingat lar plak..tapi yang pastinye dan aku kompem ingat sampai bile2..dia memang suke sangat melukis..seme lukisan dia cantik2..



*WAN NORIDAH*


hah, dia nih pun aku selalu gak g umah dia..aik..aku semakin pelik..apesal aku nih suke g umah orang hah??dah tak de keje ke hah??banyak gak kenangan ngan wan, masa sekolah dulu, selalu makan bawah pokok masa rehat..bestnye..;)



*HANA*


hana..sama2 kecik macam aku..sama2 kecoh macam aku gak..hehehe..aku ngan dia memang geng dari dulu sampai skang..hana nih pun antara kawan2 yang amat baik lar ngan aku masa sekolah rendah dulu..bestnye kalau dapat gather2 macam nih..;)


oppsss..umah hana pun aku selalu g gak..adei..memang aku nih tak lekat kat umah kot masa kecik2 dulu...


oklar..kesimpulan yang dapat di buat..memang best bile kite dapat jumpe kawan2 lama..to all my best friend masa sekolah2 , nanti kite jumpe lagi ye kat next wedding..hahaha..masa kenduri kawen je lar kalau nak jumpe kawan2 lama pun ;)







p/s : kawan2 lain, aku memang tak bape rapat..setakat kenal2 macam tuh je..;)

2 comments:

NurulHayatiNordin said...

ko ngan aku ... rapat x? ke biase2 je... hehhheheheeh

luvira said...

aku ngan ko??ape yerk??jap2..pk dulu ;)