Thursday, December 10, 2009

4 jan 2010

semalam, satu hari aku cuti..
kononnye melayan orang sakit lar, teman g klinik..



huh, tgk tuh.
klinik kesihatan selayang baru
gile penuh..tak sanggup aku tengok..




nak duduk pun tak de tempat.
nasib baik jelan sekejap je.
tak de lar sengsara sangat




huh, tapi yang best nye
seme doktor n nurse kat klinik tuh kenal jelan


sebabnya pasal dia sorang ari tuh klinik kecoh..seme kata hah, ni lar budak yang xcdnt patah gigi tuh kan..haih..klakar je..malu pun ada..


patut pun seme kenal, mana tak nye, jelan kata, masa dia g sana..terus g emengency, pastuh dengan muka selamber tunjuk gigi yang dia jumpe tuh..sampai 4 orang dr kene pk macam ne nak buat..last2 dr kata lew tanam balik gg asal tuh..huh..nasib bek lew tanam balik..kalau tak, pakai gigi palsu lar jawabnye..


nih plak untuk rujukan kawan2 sekalian..mana lar tau, kot2 ada yang berkenan ke nak g repair2 gigi tuh ;)




pastuh..next appoinment plak...
04 JAN 2010


waaa....sama plak ngan appoinment date aku..
dah tuh, macam ne??


nak tak nak, on that day, kitaorang kene separate lar.
waa..sedey..mana penah aku g spital sengsorang..
selalunye jelan yang teman...
















after dah setel seme..
time to eat ;)








pastuh, singgah basuh kete japp..
jelan kata kete dia dah kotor..

aku ngan muke selenga..ikut je lar..






p/s : ada sesape yang lew teman aku g hosp on 04 jan??

1 comment:

P.J.A..A.M.I.R said...

aku 1st day praktikal.. huhu