Monday, December 21, 2009

reen..meh tgk nih!!!

adeh..disebabkan reen dah tag aku..so dengan senang hatinye aku pun buat lar ape yang disuruh..here we go ;)




You currently using..






1) eyeshadow..?
silky girl, cosway, avon(tapi dah pecah sebab danisy main)






2) lipstick..?
maybelline (tapi jarang pakai, dah berzaman tak terabis)





3) eye-bag buster..?
tak pakai




4) lip-liner..?
pun tak pakai





5) eye-liner..?
Liquid (elianto) and Pencil Eye Liner (silky girl)






6) moisturizer..?
sri mawar





7) compact powder..?
Miyami (cosway)





8) loose powder..?
nope




9) blusher..?
Elianto





10) foundation..?
sri mawar





11) lip gloss..?
lipice sheer colour, silky girl




12 ) facial cleanser..?
sri mawar





13) nail color..?
tak de..aku gune inai je..hahaha





14) mascara..?
Maybelline ~tapi dah abis, sampai skang tak beli2





15) lipbalm..?
silky girl, maybelline




16) shampoo..?
sunsilk





17) conditioner..?
sunsilk





18) shoes..?
vincci, croc and primavera (brand lain tak de saiz 3)





19) handbag..?
Carlo rino , sembonia (pinjam cik ain punye)





20) sunnies..?
macam tak pakai je..kadang2 cilok je sesape punye..




21) perfume..?
channel, one drop perfume(senang bawak), The Body Shop & ralph lauren







22) laptop / pc..?
DELL





23) MP3/MP4
mcm tak de je..dengar kat hp aku tuh je lar...






ermmm....reen punye pasal aku terpakse punggah seme make up aku..haih..dah nak kene kemas...act aku ada amik segala gambar barang mekap nih..tapi kan..tak lew nak upload plak..tah ape prob daa..nanti lar kalau terajin, aku try to upload again..;)






*****update again....gambar lain malas nak snap..so ape yang ada je lar..ada gak aku link je, sebab post2 lepas dah ada gamba tuh...;)

5 comments:

faRk said...

"vincci, croc and primavera (brand lain tak de saiz 3)"

saiz 3???

luvira said...

ermmm...erkkk!!!

a'ah lew..saiz 3...

Live.Laugh.Love said...

wahhh!terima kasih la makcik.hehehe..susah2 je.
nk tanya
1)elok ke liquid eyeliner elianto?
2)sri mawar tu brand ape?mustika ratu ke?

nnt upload la gmbr2 ye.nk tgk

luvira said...

reen..elok lew liquid eyeliner elianto..superb...nanti lar..tadi aku upload tak lew..skang dah malas..tgk lar malam nih ke kalau rajin..hohoho

Live.Laugh.Love said...

oh tima kasih la cik eira
aku dh tgk dh gmbr2 tu