Saturday, November 14, 2009

pisau cukur

hehehe..aku rasa kan..blog aku nih dah tak up to date..semenye dah lambat..jadi hari ni, cerita minggu depan..haih!!!sejak 2 3 minggu nih aku agak bz kan..so baru skang nak bercerita...

minggu lepas, ari khamis, pas abis je test strukture yang tah ape2 tuh..aku g tgk movie ngan JELAN...

memula jelan bz, so aku yg tengah tak de mud nak g keje sebab tak lew jawab pekse terus balik umah..nak dijadikan cite, tetibe jelan call kata dia boleh mem'free'kan masa dia untuk happy kan aku kejap..

so, ape lagi..ni dia...PISAU CUKUR...

best2...aku bagi...ermmm 4 bintang...lalalala...;)

No comments: