Tuesday, May 19, 2015

Family Day GBSB - teaser

assalamualaikum

teaser teaser teaser

alhamdulillah selesai sudah kisah family day hari tu…

aku pon tak caya macam mana la aku boleh terjain pulak family day ni…hahaha…
laki aku pon pelik gak sebab selalunya aku nih kurang bersosial…ekekeke…sebab tuh anak anak aku menurun ke aku, kurang bermesra ngan kawan2…

entahlah, maybe sebab rasa persahabatan alam maya tu dah macam kawan baik sangat…suka duka bersama2…dari kawan2 blogger zaman bujang, sampai lew kawan blogger sampai dah ada anak dua…last sekali terus jadi rapat macam family gitu :)



walaupon hampir 70% aku tak pernah bersua muka, kalau ada pernah jumpe pon sekali sekala, tapi kami semua segeng sekepala sehati dan sejiwa…masing2 boleh masuk…

dan yang paling bestnye, walaupon bini2 je kaki blogger, tapi laki laki semua pon sporting abis….boleh jadi geng pulak semuanya…syok la wa cakap sama lu… :)



ko tengok semua bapak2 sado nih…hah ko, semua sporting abis lah..

kesemuanya ada 21 family..
layan habis..
tak puas rasa 2hari 1 malam je..

insyaallah kalau ada peluang dan kesempatan boleh adakan 3hari 2 malam pulak la…
ok, nih teaser je, laju2 update sementara mata tengah mengantuk n bos pon tak de kat belakang aku nih..

kalau ada kesempatan aku cerita one by one ok…daaa...

2 comments:

safurara said...

se " geng " paling rare.hahaha.

umie shahidah said...

aku pestime jmpe ko eira... mmg agak xbpe nk cam memule.. tp aku ok je.. leh igt muke org.. klu idok. wat malu aku je.. xtau ko sape..hahahaha