Wednesday, March 11, 2015

dolceRYNA cafe boutique

Bismillah...

Allah, tak tau macam mana nak mula cerita, tapi aku rasa mcm syukut sangat2...allah mudahkan jalan aku...

Dah lama, serius, dah lama sangat aku dok berangan angan dok mimpi mimpi...akhirnya, perkara yang aku angan angankan bakal menjadi realiti...insyaallah, tak lama lagi...

Dulu masa zaman sekolah, aku memang penah berangan ngan sepupu aku nak bukak butik cafe...aku selalu cakap, sambil2 orang beli baju sambil2 lepak cafe...dan aku tak tau yang zaman sekarang ni butik cafe tumbuh macam cendawan...merata2...aku tak sure sama ada angan2 kami tu cousin aku ingat lagi tak...tapi mmg aku ingat sampai skang n insyaallah aku akan laksanakan nya...

Alhamdulillah...semua jalan dipermudahkan...aku dah lama target nak kedai dekat je ngan umah supaya senang aku manage...maklumlar, aku kan masih bekerja n aku xplanning utk berhenti buat masa terdekat ni...xberani lagi nak tanggung risiko berhenti terus...
Dah lama aku dok mencari je kedai kosong area prima gombak tu...ada la 3 kosong tapi seme tingkat atas sekali...huhu, so aku pospon la dulu...cari lagi dan lagi, akhirnya ada satu kedai ni kosong...n aku dah g tgk pon n bagi aku tempatnya sangat2 strategik n tumpuan orang ramai...

Dan dengan ini, aku nak bagitau, tak lama lagi, impian dan angan2 aku zaman sekolah dulu nak bukak butik cafe akan menjadi kenyataan...suke sangat ok...

Korang doakan aku berjaya ye....aku tak pasti apa yang aku buat ni betul or tak..tapi insyaallah, dengan sokongan dari orang2 tersayang aku akan berjaya...doakan doakan doakan...aku perlukan kekuatan korang untuk aku terus melangkah jauh ke hadapan...

So dengan ini, aku menjemput kawan2 yang nak join bersama dibawah satu bumbung dengan aku melangkah setapak maju kehadapan tolong whatsapp aku 019-5205540 or tinggalkan email korang ehh...nanti aku email t&c kat korang..

Dolceryna cafe boutique 
Prima gombak
Insyaallah kalau xde halangan akan mula beroperasi april 2015...
Konsep butik vendor...so kalau nak jadi vendor, jangan malu jangan segan email aku ehh...aku sangat2 perlukan sokongan korang....

Tq..

4 comments:

nadiah hanum said...

Kalau sudi emel ciknad
nadiahhanum79@gmail.com

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis..wow..hebat!!

safurara said...

tahniah beb! pavlovarara jgn lupa.hahaha

Anonymous said...

Berminat nak jd vendor di cafe awak. Boleh bgtau details? hazreen.azman@gmail.com