Saturday, December 22, 2012

Big bad wolf - part 2

Eh,aku sebenarnye nak buat entry ni lambat lagi...tapi aku pk pk balik,buat sebelom abis BBW la...so korang lew pk nk g ke xnak...berbaloi ke x...

Fyi,BBW bukak 24 jam utk hujung minggu...so xyah rushing2 sbb klu ko nk g kul 3 pagi pon boleh..

Aku gerak sabtu lepas,kul 10 dari rumah...g ngan kawan2 opis...seme g solo sbb laki masing2 outstation...

Erkk,tp ada bende xbest berlaku masa nak parking...aku reverse g langgar plak kete blakang...aduhai,hilang mood nk soping masa tu...selalu aku bawak kete ada sensor,tetibe ari tu aku bwk kete kawan aku yg xde sensor...serius aku xpasan langsung kete blakang tu...tp xpe,hal tu da setel...maafkan saya ye owner kete..

Ok,sambung cite...disebabkan aku da menggigil kejap sebab da langgar kete org,so memula tu aku xlew fokus ngan buku...hahaha...memula je...tapi lepas tu...

Aku masuk terus g bahagian children...erkk,gile nak terkeluar bijik mata tgk harga...memang murah sesangat la mak oiii...belek2 buku tgk harga rm5,belek lagi buku rm3, belek lagi rm6...mane ko xjadi gile kejap...seme buku pon aku ambik...mmg gile kuasa aku rasa...pastu tangan rasa berat...hahaha...

Sudahnye aku lepak tepi tiang tapis balik buku mane yg aku nak...tu pon lepas pysko diri sendiri supaya jangan tamak...

Dok sibuk pilih buku xabis2...sudahnye aku xmakan...masa balik baru nk singgah g burger king,tp masa tu perut da masuk angin...angin pon da naik kepala...sudahnye aku muntah2...sampai umah terus pengsan sampai pagi esok...nasib baik alysa pon ok,kul 8 da belayar bersama mama...

Hasilnye,aku dapat 16 buah buku...dengan nilai rm109...so purata satu buku Rm7 sahaja...semua buku hardcover n softbook...mane nak dapat weh buku hardcover harga rm7...

Kesimpulannye,jika anak anda suke membaca,sila la pergi ke BBW...alysa mmg love book,sebab tu mama rasa berbaloi beli buku utk dia...maybe sebab masa aku mengandung alysa masa tu tgh buat degree...so tu anak degree mama.. ;)

Semoga menjadi anak bijak pandai dan membesar menjadi anak solehah...sayang alysa

1 comment:

erna said...

erna x jumpa pun soft book time pegi haritu :(