Wednesday, August 8, 2012

custom name baby hat



alhamdulillah...akhirnya setel gak semua tempahan raya customer AlysaPunye...fuuhhh, sakit pinggang2 menjahit...nak kejarkan dateline pos laju...takut tak sempat hantar kat customer...

Harap semua pelanggan AlysaPunye berpuas hati lar yea...pada sesiapa yang berminat nak order, bolewlar membuat tempahan selepas raya plak :)

Start minggu depan nak buat kuih raya plak...weehhooo....tahun nih nak beraya bersungguh2..nak ganti balik raya tahun lepas yang lembik lok lek sebab asek muntah2 masa mengandungkan si comel mama tuh...ok daaa :)

TQ :)



p/s : sesiapa yang belom LIKE page AlysaPunye...meh lar beramai2 LIKE...support ibu muda seperti saya nih berniaga kecil-kecilan...mane tau kot2 nanti bolew buat besar-besaran plak kan...hihihi...ALHAMDULILLAH...SYUKUR

1 comment:

erna said...

erna dah ambil gambar iman pakai topi yang ira buat ni. tapi masih tak upload gambar lagi. Nanti erna upload ye :)