Saturday, May 28, 2011

Shopping time

Haah, skang masa untuk shopping plak...hihi, memula kononnye nak window shopping je, alih2 banyak plak barang yang berkenan dihati...

Kononnye g mencari perfume untuk kawan2 yang memesan,tapi sudahnye diri sendiri pun nak jugak...so dapatlah grab perfume dkny satu...siap dapat free bag lagi..cantik plak tuh, kaler putih...



Lepas siap g cari perfume, kitaorang gerak g ion orchard plak, saje je nak jalan2 dating berdua...kitaorang nek MRT je..senang, tak payah nak bayar parking yang mahal tuh...haih, masa nek MRT nih, ada lar pasangan couple duk depan kitaorang tuh, meluat plak tengok...duk terpeluk2...cium sana,cium sini...nak beromen pun, tak payah la tempat2 public...menyampah plak rasa...kitaorang yang husband n wife ni pun tak de lew menggeletik sampai mcm tuh...



Ok, setelah 20min duk dalam train, kitaorang pun sampai ION ORCHARD, singapore...tempat dia biasa2 je...tapi maybe kebetulan kot kitaorang datang masa sale...so sempat la lagi grab jeans PUMA EVISU sehelai..hubby pun dapat sehelai jugak..kitaorang beli yang couple punye...saje je nak sama2...;)



Dah penat jalan2 kat dalam shopping mall, kitaorang pun g lar melepak kat luar mall plak...suasana orchart road sama je lebih kurang ngan Bukit Bintang...penuh sesak ngan orang ramai...



Dah setel lepak2 n amik gambar, kitaorang pun gerak balik ke woodland, sebab parking kete kat sana...
Pastuh ape lagi, jom balik umah lar setelah seharian penat berjalan...

Daaa ;)

No comments: