Monday, May 23, 2011

Keletihan

Hi there,

luvira just shared an Instagram photo with you:


view full image

"Keletihan,tapi tetap tersenyum"
(taken at fakulti kejuruteraan awam, utm)




Huhu...update blog via instagram, sebab tuh ada kata2 tah merepek apetah kat atas tuh...

Alhamdulillah, kami semua selamat sampai ke johor pada jam 2 pagi...
Bergerak dari kuantan jam 7 mlm...konvoi beramai2..nasib baik lar,last minit decision ira nak tumpang kawan2 je...tak jadi nak bawak kete sendiri...kalau tak,lagi double triple la penatnye...

Pagi ni,seawal 6 pagi dah kene bangun...siap2 sebab ada taklimat mkmal plak kul 830pagi...

N now,im here,di makmal hidraulik,mendengar taklimat sampai mengupdate blog... Ok,till here,nanti kite update lagi ye...mana tau nanti ira nak berkongsi cerita masa dimakmal yang lain2...


Bye

No comments: