Monday, March 21, 2011

12 day to go...

lama tul tak cerita-cerita kan??
meh counting the day...

OMG, its nearest to me...tinggal lagi 12 hari je lagi...gegegege...
ok, jom kite cek ape yang tak buat n ape yang dah buat...


hantaran
done, dah siap seme...


bilik pengantin
barang seme dah beli, tinggal nak deco je..maybe minggu nih kot..huhu


baju pengantin
nikah : done
sanding : done
tandang : done

tinggal nak buat veil je belum lagi...malasnye nak menilik veil tuh..tapi tengah berusaha gak untuk menyiapkannya dalam minggu nih


kad jemputan
dah diedar dari awal bulan tuh..so dah nak abis n macam tak cukup je...so kesimpulannye, kalau memang betul2 tak cukup, kene hantar sms n email je lar...


kasut
dah siap..cantik...cume macam tinggi sangat lar plak..haih, rasa nyesal plak ikut idea dia buat 3inch...patutnye 2 setengah inch je


doorgift
dah setel, tinggal nak packing je..maybe hujung minggu nih kene panggil sekumpulan askar berkampung dirumah...


bunga tangan
orang pelamin sponsor...hahaha, tapi sebenarnye dengan muka tak malu mintak disponsor...


guestbook conner
tunggu handmade guestbook from my best frenz, sarah...(jangan tak siap udah lew)

frame gamba dah beli,tinggal nak print gamba je..pen kaler2 pun dah ada...n the best thing, gift untuk orang yang sign guestbook pun dah ready...yeay...so untuk 100 tetamu terawal yang sign guestbook tuh ada misteri gift ok..


centrepiece
idea dah ada, tapi barang tak beli lagi...


bende remeh temeh yang belum disetelkan :
- nak cari buble gun kat area bukit bintang tuh...nanti nak gune masa tengah berarak..yeah..
- bunga manggar tak beli lagi...adoi..mana nak cari ehh??
- penanda jalan, banner n bunting...dah design, tapi lom anta printing...sempat siap ke ehh??
- bakul2 doorgift dah ada, tapi tak hias lagi...hah, pja, nanti nak pinjam bakul ko yang besar2 tuh yea...
- spa n body treatment...ada dapat free voucher, tapi macam tak sempat je nak g...so hujung minggu nih kene make sure book appoinment madi bunga kat serinity



ok lar, nanti2 update lain plak...sebenarnye skang nih malas nak update sebab kamera ira rosak..so tak lew amik gamba untuk seme barang..tuh yang tak best tuh...nak buat entry DIY pun tak lew...;(

4 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

tak sampai lg 2 minggu.. mst dup dap dup dap kan? chaiyok2 ira!

eykin said...

waa..cam xdapat datang jewr wed along..huk3 sedey

luvira said...

kasut pink : huhu...takut..nanti jemput datang ehh

ayu : haih, nanti sape nak tolong sibuk2 di dapur???

eykin said...

tuh r..waaa..nak datang..tapi tu r..dwet takde nak balik..haha