Thursday, October 20, 2016

aqyl dah 1 bulan

Bismillah

cepat tol masa berlalu…
pejam celik pejam celik…eh, dah satu bulan dah ulat beluncas mama nih…


nanti kang pejam celik pejam celik, eh eh dah setahun pulak kan??
amboi ko, cepat sangat nak anak umur setahun…hahaha


ok, setakat hari nih, aqyl dah pandai senyum, nangis no 1, dah boleh nampak, kirenye kalau kite bergerak mata dia dah boleh ikut arah pergerakkan…


dah pandai isap jari sendiri, tu tande protes nak susu, kalau mama lambat sangat bagi dia akan hisap jari…
kulit makin lama makin cantik, dah makin putih mama tengok ko dik…ape rahsia??boleh bagi mama sikit putih tu…mak ko nih itam…maklumlah lahir time bulan gelap … :P


eh, pandai buli mak ko nih, kadang ko pandai beza siang malam, kadang tuh ko tido 48 jam, pastuh ko bangun 6 jam je…stress mak ko nih…nak tido pon xsempat tau…



lagi ape lagi eh??
aqyl dah banyak ragam, orang letak je bising mintak diangkat…orang pegang je elok je ko baik kan, last2 tido…mengada sangat, skang boleh lah mak ko jaga, nanti bulan depan orang jaga nasib ko la nak oii…harapnye dapatlah pengasuh yang baik hati boleh melayan kerenah ko…

aqyl azlan
3.9kg
52 cm

iklan jap : kalau nak beli baju macam aqyl tuh, boleh order kat ig : @allaboutprinting 


ehh, udah lah tu…itu sahaja untuk hari ini…
nanti kite cerita lain…
bye








nota aqyl : nak shopping barang baby? boleh click je www.dolceryna.com :)

No comments: