Friday, March 10, 2017

aqyl dah 6 bulan

Bismillah

anak mama nih dah 6 bulan hari ni
10 march 2017




dah pandai macam macam
progress aqyl ternyata lebih cep at berbanding kakak kakaknya


di saat 6 bulan
aqyl dah pandai membebel2 tah apa2
aqyl dah pandai meniarap merayap merata
aqyl dah mula angkat bontot umpama tak lama lagi nak meniarap


muka sebelum kene cucuk 6 bulan


nak melompat je kejenya
dah mula kenal orang
kalau tengah elok main, tetibe nampak bayang mama pon dia boleh melalak mintak diangkat...kalau orang lain xpe je pon


patutnya hari ni aqyl start makan
tapi tapi tapi
mama velum prepare lagi makanan untuk aqyl…tak sempat lagi nak search resipi bagai
hahaha

so kite pospon makan hari ahad lah ye
esok mama keluarkan tools dulu
bash blender yang day lama xgune tu
pergi cari bahan2 nak masak nanti

cait, gaya macam ko nak makan asam pedas je kan
ahad nanti makan carrot
kite tengok ok ke x

kakak alysa makanan pertama dia carrot
kakak afryna makanan pertama dia banana
aqyl mungkin boles try apple or pear??eh sedan sang at ko makan memula, bagi carrot lah macam kakak alysa sulu…hahaha

ok nanti kite update spa makanan pertama aqyl ye
babai