Friday, February 20, 2009

update??

lamenye tak update blog..
aku betul2 bz 2 3 minggu nih
penat amat..

hmm..nanti,
aku ada masa,
aku citer ape yang dah berlaku kat diri aku lately nih..

ok bye!!

Thursday, February 5, 2009

nak pindah ke tak nak?

hmm...
semalam aku ada terfikir
mcm nak pindah terus umah cik ain...

antara kebaikan yang ada
1. bolew kongsi kereta
2. lew tgk tv
3. terasa sedikit bebas
4. ada budak comel yang bolew hiburkan hati

antara keburukan yang dapat diatasi
1. tiada internet
2. jauh ngan buah hati

so kalau diikutkan..mcm lebih kepada kebaikan
so aku nak bincang ngan cik ain lar
kalau dia ok
saya nak beli almari lah...
hehehe...
letak baju yg bertimbun2 tuh..

oklah..
nanti ape2 keputusan
saya bgtau kemudian..bye

Tuesday, February 3, 2009

bowling@selayang mall

minggu nih bolew dikategorikan sebagai minggu boling..
kalau lew, ari2 nak men bowling
hahaha..
sebenarnye..
tetiba lew nak main bowling nih
dengan satu niat..
aku nak blaja men boling betul2
supaya nanti kalau lan nak men boling
aku lew ikut n aku lew men skali..
itu jea..
mintak2 lah dia dah tak race
n tumpukan pada boling je..
hope so!!!

Monday, February 2, 2009

bowling with danisy

ari nih rasa mcm boring duk umah..
so, ape lagi
cik ain ajak men bowling..
jom2..
g selayang mall

tengokla gaya si kecik nih
dia pun sibuk nak men gak


inilah yang markah yang dapat
oklar tuh
teruskan usaha!!

Sunday, February 1, 2009

wedding along


..agak2 sapela plak pasnih??

selamat pengantin baru to along
orang kedua dalam dorm autumn amaryllis yang kawen selepas ee
ee skang dah ada anak sorang
tak lama lagi, along bakal mengikut jejak ee...

ikfa ira azie zarith nani

aku ikfa nani azie pja imah mija
7 orang lagi yang masih belum menamatkan zaman bujang
tak tau lar siapa plak lepas nih..
mungkin aku?
mungkin pja?
mungkin nani?

ape2 pun..
aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk semua..
:)