Wednesday, June 25, 2008

hari2 kecewa...

banyak perkara yang dah berlaku...
aku tak tau samada aku suka atau duka...

minggu lepas...
ahad (22 jun 2008)
ermmm...
aku tanpa berpikir panjang g bagi msg kat intan
guna hp lan...

ayat dia gini
"jangan kacau saya lagi...saya dah ada awek n awek saya tak suka kita berkawan..."

hmmm...
lepas aku anta msg tuh, aku rasa bersalah yang amat sangat...
sampai aku g kelas pun tak menentu...

balik tuh aku jumpa lan,
kononnya nak terus terang
tapi aku takut sangat...

hmmm...
aku biarkan jea...


selasa (24 jun 2008)
lan dapat tau...
dia marah giler2...

aku call intan...
macam biasa, aku mana lew nk marah orang kan...
hati nih lembut sngt...
huh...lew plak aku yang pakse dia kawan ngan lan...
waaa...ape punya awek nih...
patutnya aku halang dia...
bodohnya aku...
aku siap cakap yang lan memerlukan dia lebih dari aku...

msg lan...

masa buat tak pk..sedap je..aku kata tak de pape..tak de papelah..aku ada ko sorang je..ko tak percaya...tulis dalam blog nak bunuh2 orang,macamlah berani sangat...nanti dia balik sini u bunuhlah..aku nak tgk...aku bukan nak backing orang nih atau sesape. aku dah bengang, ko kata nak suruh paham ko, ko pun tak lew paham aku, mcm ne aku nak paham ko...ko nih pk guna otak untuk long term, bukan short term mcm nih, tu sebab baik aku tak bagitau, sebab kalau aku bagitau, hah mcm ni lah jadinya..mcm lah aku tak penah nampak msg ko ngan lelaki lain bersayang? ada kan?
ko jgnlah nak tipu aku...dah lah, ko yang mendera mental aku, cakap aku plak... aku dah betul2 marah nih ngan perangai ko..ko janji ngan aku nak berubah, tapi tak ubah2 pun...ko pk lah sendiri...wassalam...


ko ingat aku mcm robot lew kontrol ape yang ko suruh aku buat? aku nih manusia, ada hati dan perasaan...kadang2 ada kawan pompuan nak citer masalah pasal pompuan...nak bercerita pasal ko kat orang lain..tapi ape yang ko pk seme kawan pompuan aku, ko ingat aku nak menggatal2..itu je yang ko tau...kadang2 bukan seme benda lew kongsi sama2..nak kene cakap ngan orang lain dulu...ko pun sama gak kan, jgnlah nak tipu aku...aku tak penah rasa marah mcm nih..fed up lah mcm gini...nak buat pape pun dah tak de mud..kalau aku kalau kali nih, tak tau nak salahkan sape.....


rabu (25 jun 2008)

seme kembali kepada biasa...
aku pun lega dengar dia luah ape yang dia rasa...
sebanarnya aku lagi suka dia terus terang mcm nih...
aku rasa lega...

hmmm...
banyak perkara yang terjadi...
aku dah tak larat nak pk kan...
tak larat nak tulis...
nanti aku sambung..

daaaaaaa

Friday, June 20, 2008

aku untuk mu

Di sana pungguk menanti
Mengharap bulan membalas rindu di hati
Di sini aku berdiri
Menunggu penuh dengan kesabaran

Tanpa manis madah
Janji yang puitis
Tuk persembahan
Hanya ketulusan
Sekeping hati suci

Aku
Berikan
kasih
Kalau itu yang kau mahu dari ku
Aku
Berikan
cinta
Untuk membahagiakan hari mu
Aku
Sayang dirimu
Biarpun nafas ku sampai terhenti

Akan ku kota janji kita
Mendirikan Taj Mahal cinta
Seteguh kasih
Shah Jehan kepada Mumtaznya

Terasa indah pabila berdua
Semakin tiba saat bahagia
Merai cinta kita

Sunday, June 15, 2008

aku mmg jeles

aku rasa nak nangis...
nak marah...
geram...
nak cekik2 pompuan sial tuh pun ada gak...
pastuh ada gak arr rasa nak bunuh...
nasib baik arr aku tak penah kenal...
tak penah tgk...
n tak penah tau mana dia duduk...
mmg aku ada niat untuk bunuh dia...
abis citer...
so dia dah tak ganggu hidup aku...
setel...

aku pun tak taulah...
aku rasa dapat rasa yang dia sayang aku...
tapi pada masa yang sama gak,
aku dapat rasa dia ngan pompuan sial tuh ada pape...
aku mmg jeles...
amat2 jeles...
dan buat masa skang nih,
tahap jeles aku dah berada pada tahap max
dah tak lew kawal dah
sebab dia membabitkan pompuan sial tuh...

aku terfikir-fikir,
ape lebihnya pompuan sial tuh bebanding aku...

ermmmm
maybe dia sejuta kali cantik berbanding aku yang kurus kering nih kan...
maybe dia sejuta kali baik berbanding aku yang malas nih kot...
tapi kalau diikutkan kalau sesuai nak dijadikan calon isteri mmg selayaknya dialah kan...
sebabnya dia masih ada 'something' yang berharga dalam hidup dia...maybe..
berbanding ngan aku nih,
mudah sangat terpengaruh...
sampaikan 'benda' yang penting pun aku lew hilangkan...
so no wonder lah,
kalau one day, that mean girl akan jadi pilihan dia...
ohhhh...
how stupid i am???

dari dulu sampai ke hari ini,
aku masih tertanya2...
ape lebihnya dia berbanding aku?
i need that answer...
plz somebody help me...
juz answering my question
n i will be ok, i guess....

i need u more than her...

Friday, June 13, 2008

falling in love??



and the person that i love so much is u...

Love Myspace Comments


i love u so much dear

majuk nih

hmmm...sebenarnya majuk nih...
tapi dia macam tak paham je aku tengah majuk...
macam tak de perasaan je...

kecik ati pun ada...
dia tak sedar ke hah dia dah buat aku kecik ati?
rasa macam nak nangis je...:'(

anyway,
thankz sebab bawak i g tgk narnia semalam...

Tuesday, June 10, 2008

rendang opah

hahaha...
bila pk2 balik...
aku rasa mcm best lah plak minyak naik nih...

aku lew spend more time with him...
pegi beranta...
balik berambik...
sonoknya...

hari ahad ari tuh...
pas abis kelas terus g jumpa dia...
ceh, kononnya nak makan rendang opah lew,
kat tesco selayang...
repeat yang ari jumaat ari tuh tak dapat makan kan...

hampeh nyok...
ntah celah mana tah rendang opah tuh...
beria je dia kata kat tesco selayang...
last2 g jusco kepong,
dia nak shoping baju...
aduh, penatlah bejalan cari baju yang dia nak...
cerewet tul, memilih plak tuh...
seme baju tak kene...
sudahnya, tak de hasilnya g jusco...
seme baju dia tak berkenan...

balik umah tuh, lepak2 jap...
borak punya borak, masuklah bab minyak...
hahaha...
aku suggest suruh dia anta aku, amik aku
aku bayar kat dia rm80 sebulan...
kiranya nak buat langkah berjimat cermatlah nih...
then dia setuju...
sukanya aku...
bestnya....

thankz baby sebab sanggup bangun pagi2
anta i g keje...
nanti i upah kiss banyak2...
muahhhh...sayang u

Friday, June 6, 2008

happy 2nd anniversary

huh...
rasa mcm tak caya plak
yang ari nih genap 2 tahun aku couple ngan lan...

mula planning mcm nak rak...
nak g celebrate kat sanalah...
kat sinilah...
pastuh hampeh...

last2 g makan satay kat satay samuri...
aku plak tak minat satay...
lew masuk 2 cucuk je...
padahal aku lapar giler...
dah lah tengah hari aku tak sempat makan, banyak keje...
nak nangis je rasa...

hope hubungan aku ngan lan nih kekal lah yea...
baby, u jangan buat perangai lagi tau...
i sayang u lebih dari segalanya...
segalanya hanya untuk u...

sayang awak selalu...

hari ini

hari ini,
2 tahun lepas,
dua hati menjadi satu dua
jiwa serasi bersama

hari ini
tahun lepas
tiada apa yang harus dikenangkan
tika itu
kau dengan jalanmu
dan aku dengan jalanku

hari ini tahun ini
kembali bersatu
dan menikmati saat-saat bahagia bersama

terima kasih kerana memilih aku sebagai teman hidupmu
happy 2nd anniversary
semoga hubungan kita kekal bahagia selamanya
love u sweetheart...

Thursday, June 5, 2008

ape itu rindu??

rindunya......
aku tak tau sebenarnya ape yang dikatakan dengan rindu...
yang pastinya...
walaupun sesaat berjauhan, aku mesti teringat kat dia...
kenapa jadi mcm tu yea??

kadang2 aku bawak kete sorang2,
aku boleh teringatkan gelagat dia...
hmmm...
dia boleh buat aku tersenyum...

aku rindukan belaiannya
aku rindukan gayanya
aku rindukan gelagatnya

kadang2 aku rindukan kemarahannya
kalau dia tak marah aku rasa macam pelik plak...
tapi kalau dia marah2 je, rasa mcm nak nangis pun ada...

entahlah...
bila tengok muka dia je...
macam hilang segala masalah...
tapi kalau dia dah start buat perangai
mmg dialah penyebab kepala aku nih serabut dengan masalah


bila tengok je muka dia,
dari nak marah terus jadi tak nak marah...
sebab tuh kalau aku ada problem je,
aku mesti tak lew nak cakap face 2 face...
aku tak lew nak marah langsung dia...
kenape ye???
musykil tul...

semuanya berpunca dari dia...
punca ketawaku
punca senyumanku
punca marahku
punca nangisku
semuanya dialah yang menjadi punca...

terima kasih baby
sebab sudi menceriakan hidup ini...

terima kasih baby
sebab sudi membahagiakan diri ini...

terima kasih baby
atas segalanya...

usah ragu usah curiga
cintaku padamu sampai bila-bila

Wednesday, June 4, 2008

harga minyak naik lagi!!!!!!!!!!!

huh...
minyak naik 78 sen...
banyak tuh...
aku balik keje tadi terus amik kete g isi minyak...

waaaaaaaaa.....
3 jam aku sangkut
nak isi minyak punya pasal...
huh...
letih, bosan...
semenya ada...
nasib baik ada jelan todey...
hahaha...
sesekali dating mcm nih
best gak...

baby
tq sebab temankan i ye...
kalaulah u tak de...
mmg i tak de dah g isi minyak
tak kuasa i nak menunggu sorang2...

macam ni lah orang kata...
senang sesama...
susah pun sesama